Novosti

Kronika

Брoнцa зa лoвцe из Вeликoг Пoгaнцa

Пoвoдoм прoслaвe Дaнa Oпћинe Рaсињa, Лoвaчкo друштвo ‘Вeпaр’ Вeлики Пoгaнaц, учeствoвaлo je нa трaдициoнaлнoм тaкмичeњу у припрeмaњу лoвaчкoг гулaшa и пaсуљa

Oi01dntoc6jbfpgwsf4ancnut8m

Povodom proslave Dana Općine Rasinja, Lovačko društvo ‘Vepar’ Veliki Poganac, učestvovalo je na tradicionalnom takmičenju u pripremanju lovačkog gulaša i pasulja. Od više desetaka raznih udruga i društava koje su se takmičile, LD ‘Vepar’, osvojilo je treće mjesto. Prvo mjesto pripalo je Društvu vinogradara i vinara ‘Soviljnjak’ iz Rasinje, a drugo je osvojila Udruga umirovljenika matice Općine Rasinja.

- Bilo je to lijepo druženje sa županijskim i općinskim dužnosnicima te lovačkim društvima, udrugama penzionera i mladih. Imamo jako dobru suradnju i potporu Općine Rasinje. Jedino su nam vremenski uvjeti ometali kuhanje - rekao je Siniša Janković, član LD ‘Vepar’ Veliki Poganac. Društvo izvornog folklora Zavičaj iz Velikog Poganca DIF nastupilo je s kulturno-umjetničkim programom, u kojem je pokazalo tradicionalne običaje i plesove Velikog Poganca.

Kronika

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više