Novosti

Kronika

Lovci uredili dom

Članovi Lovačkog društva ‘Vepar’ Veliki Poganac ponovo su bili društveno aktivni. Prošlog vikenda izveli su radnu akciju uređenja starog lovačkog doma koji se nalazi pored ceste između Ludbreškog Ivanca i Velikog Poganca

Gn80md95ec9s3rw8prbjwtoyydd

Članovi Lovačkog društva ‘Vepar’ Veliki Poganac ponovo su bili društveno aktivni. Prošlog vikenda izveli su radnu akciju uređenja starog lovačkog doma koji se nalazi pored ceste između Ludbreškog Ivanca i Velikog Poganca. Marljivi lovci uredili su i okoliš u neposrednoj blizini. Lovački dom je izgrađen 1985. godine, oko 30 godina nije bio u funkciji, a lovci ga ovom i budućim akcijama žele ponovo vratiti u prvobitno stanje.

- Unutra smo uklonili smeće i popravili pod. Dom je trebao služiti našem lovačkom društvu, no dolaskom rata i raspadom bivše države, sve se izmijenilo. Najprije su nam peterostruko smanjili lovište. Samim time, ovaj je dom ostao u drugom lovištu, koje je do tada bilo naše - rekao je Milan Savić, član LD ‘Vepar’ Veliki Poganac, te je zahvalio svim sudionicima akcije.

Kronika

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više