Novosti

Politika

Novi predizborni spot SDSS-a pod sloganom ‘Budi ono što jesi, poštuj ono što nisi’

Nakon što je Samostalna demokratska srpska stranka prošloga tjedna objavila predizborni spot koji prikazuje pripreme za svadbu s porukom za goste ‘Molimo vas da na svadbi ne pjevate ustaške pjesme jer među gostima ima i Srba’, danas je objavljena njegova druga verzija

Nakon što je SDSS prošloga tjedna objavio predizborni spot koji prikazuje pripreme za svadbu s porukom za goste ‘Molimo vas da na svadbi ne pjevate ustaške pjesme jer među gostima ima i Srba’, danas je objavljena njegova druga verzija. Naime, konobarica ovog puta ostavlja poruku na ćirilici: ‘Molimo vas da na svadbi ne pjevate četničke pjesme jer među gostima ima i Hrvata.’

Boris Milošević, jedan od SDSS-ovih kandidata za parlamentarne izbore, izjavio je da se kampanja pod sloganom ‘Budi ono što jesi, poštuj ono što nisi’ obraća svima, a ne samo pripadnicima srpske nacionalne manjine. Također, Milošević kampanju vidi kao šansu za ohrabrenje Srbima da se izjasne o svojoj nacionalnoj pripadnosti na Popisu stanovništva 2021.

- Jedna od ideja je da upozorimo da mi Srbi kao građani Hrvatske postojimo i da se trebamo međusobno poštovati. Hrvatska bez Srba ne bi bila ista. Naš doprinos kulturi, obrazovanju, politici i svakoj drugoj društvenoj sferi je neprocjenjiv - poručio je Milošević.

SDSS-ovi kandidati u XII. izbornoj jedinici su Milorad Pupovac, Dragana Jeckov i Boris Milošević, a njihovi zamjenici su Dejan Mihajlović, Mile Horvat i Anja Šimpraga.

Spotove SDSS-a možete pogledati na YouTube kanalu ‘Budi ono što jesi’ te na stranici kampanje budionostojesi.hr.

Politika

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više