Novosti

Kronika

Пaвкoвић кaндидaт зa дoжупaнa

СДСС Вирoвитичкo-пoдрaвскe жупaниje пoзивa свe oргaнизaциje нaциoнaлних мaњинa дa сe придружe у фoрмирaњу избoрних листa

9v1n9r03tt16d53hp27bvfsmy7g

Igor Pavković 

Nakon opširnih konzultacija sa predsjednicima gradskih i općinskih organizacija SDSS-a, predstavnicima srpskih manjinskih institucija i većine kulturnih društava te istaknutih pojedinaca, Izvršni odbor županijske organizacije SDSS-a Virovitičko-podravske županije odlučio je da SDSS na lokalne izbore izađe samostalno.

Jednoglasno je odlučeno da kandidat za zamjenika župana iz redova srpske nacionalne manjine bude dosadašnji zamjenik župana Igor Pavković. Također su predloženi i nositelji lista za pojedine gradove i općine. Odlučeno je da SDSS ima samostalnu listu za županijsku Skupštinu te da nastupi na izborima za gradska vijeća Slatine i Orahovice i općinska vijeća u općinama Voćin, Čačinci, Nova Bukovica, Sopje, Gradina i Suhopolje.

SDSS kao najveća i najorganiziranija manjinska politička stranka u Virovitičko-podravskoj županiji poziva sve organizacije nacionalnih manjina, da se pridruže u formiranju izbornih lista sa svojim prijedlozima kandidata.

‘Samo ujedinjeni i dobro organizirani možemo ostvariti povoljan izborni rezultat, ostvariti mandate u lokalnim vijećima i županijskoj skupštini, te izabrati svog predstavnika u izvršnoj vlasti’, stoji u njihovom pozivu.

Kronika

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više