Novosti

Kultura

Нa рeду кухињa

Нa инициjaтиву групe грaђaнa из Влaислaвa у Oпћини Нoвигрaд Пoдрaвски нaстaвљeнo je урeђeњe Друштвeнoг дoмa. Нa рeд су дoшли мaлa и вeликa двoрaнa тe кухињa кoja je oпрeмљeнa инoксoвим eлeмeнтимa

Large informator kuhinja %c4%87irilica

Nova kuhinjska oprema

U Vlaislavu u Općini Novigrad Podravski, nastavljeno je uređenje Društvenog doma. Na red su došli kuhinja, mala i velika dvorana. Prostor doma opremljen je modernom tehnologijom kao što su projektor i novi sistem rasvjete.

Sadašnji izgled doma i njegova unutrašnjost bit će, nada se općinsko rukovodstvo, od velike koristi za mještane, posebice mlađu generaciju. Da je tome tako, svjedoče već započeta druženja i zajednička praćenja sportskih događanja. O samom projektu, nešto više rekao je načelnik Općine Novigrad Podravski Zdravko Brljek.

- Na inicijativu grupe građana iz Vlaislava uređena je i inoksovim elementima opremljena kuhinja Društvenog doma Vlaislav. Nakon kuhinje uređena je mala dvorana na kojoj su postavljena vrata prema prijašnjem vatrogasnom spremištu.

Uređena je i veća dvorana u kojoj je, između ostalog spušten strop što je bio idealan povod da osim nove rasvjete, bude postavljen kvalitetan projektor, pa su Vlaislavčani mogli skupno pratiti našu nogometnu reprezentaciju u polufinalu i finalu Lige nacija. Rekonstruirano je 15 stolova.

Oko temelja izveden je opkop u koji je postavljena folija kako bi se zgrada zaštitila od sliva oborinske vode, odnosno kapilarne vlage. Ostali potrebni radovi kao što su postavljanje uređaja za grijanje i hlađenje, uređenje sanitarnog čvora, uređenje prijašnjeg vatrogasnog spremišta i hortikulturno uređenje okoliša, bit će izvršeni u narednom razdoblju. - najavio je Brljek.

Potražite Novosti od petka na kioscima.
Informacije o pretplati pronađite ovdje.

Kultura

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više