Novosti

Kronika

Pobjednički pohod

Darko Tomašević, član Streljačkog kluba "Bolman", postao je državni prvak u disciplini 60 metaka ležeći stav u kategoriji juniora te nastavlja pripreme za evropsko prvenstvo u Poljskoj i svjetsko prvenstvo u Egiptu

Large strelja%c5%a0tvo

Darko Tomašević priprema se za prvenstva u Poljskoj i Egiptu

Prošli i pretprošli vikend u Osijeku su održana državna prvenstva u streljaštvu na malom kalibru u kategorijama juniora i seniora. Darko Tomašević, član Streljačkog kluba "Bolman" iz malog baranjskog sela Bolmana, postao je državni prvak u disciplini 60 metaka ležeći stav u kategoriji juniora, dok je u disciplini 3×20, također u kategoriji juniora, zauzeo drugo mjesto. Vikend prije toga, u kategoriji mlađih seniora 3×20, također je postao viceprvak i osvojio srebrnu medalju. Nakon nastupa na tim državnim prvenstvima, Darko nastavlja pripreme za evropsko prvenstvo u Poljskoj i svjetsko prvenstvo u Egiptu.

Tu, međutim, ne staje nabrajanje uspjeha bolmanskih strijelaca. Streljački klub "Bolman" niže uspjehe i u ženskoj konkurenciji. Početkom maja ove godine, također u Osijeku, klub je u disciplini zračna puška ponovo imao fantastične rezultate. Bolmanke su se ekipno okitile naslovom državnih viceprvakinja, a u pojedinačnoj konkurenciji uspjesi su bili još i veći. Senka Martinović je osvojila titulu državne prvakinje u kategoriji mlađih kadetkinja, dok je u kategoriji kadetkinja bila druga. Vanja Stojanović je osvojila treće mjesto i brončanu medalju u kategoriji mlađih kadetkinja, a odličan rezultat imala je i Bojana Martinović, koja je bila deveta. I na kraju još jedan uspjeh vrijedan spominjanja i pohvale: u disciplini zračni pištolj naslov državne prvakinje u kategoriji mlađih kadetkinja pripao je Sanji Stojanović.

Potražite Novosti od petka na kioscima.
Informacije o pretplati pronađite ovdje.

Kronika

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više