Novosti

Politika

Snježana Vasiljević imenovana za savjetnicu Anji Šimpragi

Izvanredna profesorica na Pravnom fakultetu u Zagrebu bit će posebna savjetnica potpredsjednici Vlade za analizu zakonodavnog okvira u pogledu nacionalnih manjina i ljudskih prava na nacionalnoj i razini EU te antidiskriminacijsko pravo i međunarodnopravne aspekte ravnopravnosti spolova

Large vasiljevic

Snježana Vasiljević (foto Marko Mrkonjić/PIXSELL)

Snježana Vasiljević, izvanredna profesorica na Pravnom fakultetu u Zagrebu postala je posebna savjetnica Anji Šimpragi, potpredsjednici Vlade iz redova srpske manjine.

Kako je navedeno u Vladinim dokumentima bit će savjetnica za "poslove podrške potpredsjednici Vlade vezane uz analizu zakonodavnog okvira u pogledu nacionalnih manjina i ljudskih prava na nacionalnoj i razini EU te savjetodavne poslove vezane uz nacionalno i europsko antidiskriminacijsko pravo i međunarodnopravne aspekte ravnopravnosti spolova i suzbijanja diskriminacije".

Snježana Vasiljević na Pravnom fakultetu u Zagrebu predaje Europsko javno pravo, Pravo EU, Institucije i pravni sustav EU te Europsko pravo ravnopravnosti spolova i nediskriminacije. Na FPZ-u predaje Pravo EU i upravljanje europskim projektima. Diplomirala je i doktorirala na Pravnom fakultetu u Zagrebu, a magistrirala na Cambridgeu.

Politika

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više