Novosti

Politika

Solidaran koncert za djecu fonda Dese & Jerka Bakovića

Koncert za dodatna sredstva za pružanje pomoći siromašnoj djeci održat će se u kinu Evropa u Zagrebu, u srijedu, 20. lipnja, u 18 sati, a na njemu će nastupiti SO-DO orkestar djece i omladine te jazz kvartet Pavle Miljenović

025aynesv3coykpad6bioc5da5n

Solidaran koncert za djecu fonda Dese & Jerka Bakovića održat će se u kinu Evropa u Zagrebu, u srijedu, 20. lipnja, u 18 sati, a na njemu će nastupiti SO-DO orkestar djece i omladine te jazz kvartet koji čine muzičari Pavle Miljenović na gitari, Mario Bočić na saksofonu, Zvonimir Šestak na kontrabasu i Borko Rupena na bubnjevima.

Prvi je to u nizu događanja kojima Zaklada za ljudska prava i solidarnost ‘Solidarna’ želi dugoročno podržavati siromašnu djecu te prikupiti dodatna sredstva za pružanje stručne podrške djeci u njihovom obrazovanju i osobnom razvoju širom Hrvatske. Inspirirani su primjerom Dese i Jerka Bakovića, bračnog para iz Zagreba koji su donirali 600.000 kuna za stipendiranje siromašne djece.

Iznos donacije je 100 kuna u vidu ulaznice koje se mogu nabaviti na blagajni kina Evropa, internetskoj stranici, direktno virmanski (opis plaćanja: SOLIDARAN KONCERT; IBAN HR7323900011100948072) ili na mail: petra.madjercic@solidarna.hr.

Politika

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više