>

novosti logo

Piše Novosti

Osvojite ulaznice za Solidarni koncert

Novosti najbržim čitateljicama i čitateljima dijele tri puta po dvije ulaznice za koncert fonda Dese i Jerka Bakovića

Solidaran koncert za djecu fonda Dese i Jerka Bakovića održat će se u kinu Evropa u Zagrebu, u srijedu, 20. lipnja, u 18 sati, a na njemu će nastupiti SO-DO orkestar djece i omladine te jazz kvartet koji čine muzičari Pavle Miljenović na gitari, Mario Bočić na saksofonu, Zvonimir Šestak na kontrabasu i Borko Rupena na bubnjevima.

Prvi je to u nizu događanja kojima Zaklada za ljudska prava i solidarnost Solidarna želi dugoročno podržavati siromašnu djecu te prikupiti dodatna sredstva za pružanje stručne podrške djeci u njihovom obrazovanju i osobnom razvoju širom Hrvatske. Inspirirani su primjerom Dese i Jerka Bakovića, bračnog para iz Zagreba koji su donirali 600.000 kuna za stipendiranje siromašne djece.

Iznos donacije je sto kuna u vidu ulaznice koje se mogu nabaviti na blagajni kina Evropa, internetskoj stranici, direktno virmanski (opis plaćanja: Solidarni koncert; IBAN HR7323900011100948072) ili na e-mail petra.madjercic@solidarna.hr.

Novosti najbržim čitateljicama i čitateljima dijele tri puta po dvije ulaznice, a sve što trebate je poslati svoje podatke na e-mail ured@snv.hr

1/1