Novosti

Kronika

Zbogom direktore

Dosadašnji direktor karlovačkog Gradskog kazališta Zorin dom Srećko Šestan otišao je na novu dužnost intendanta HNK Split. ‘Rastanak’ sa Šestanom upriličio je profesionalni kazališni ansambl pretpremijerom predstave ‘S.O.S. - Sve o sofi’

6imcd1ojuhh7ylyvjinsuspk8ln

Srećko Šestan (foto Boris Šćitar/PIXSELL)

Od 1. jula dosadašnji direktor karlovačkog Gradskog kazališta Zorin dom Srećko Šestan odlazi na novu dužnost intendanta HNK Split. Umjesto njega funkciju preuzima Irena Božičević, dosadašnja djelatnica Odjela za kulturu Karlovačke županije. Šestan je nakon pola vijeka formirao profesionalni kazališni ansambl u karlovačkom Gradskom kazalištu.

Posebno je ostvario dobru saradnju sa srpskom zajednicom, koja je većinu svojih kulturnih aktivnosti održavala upravo u Gradskom kazalištu. Šestanu je pododbor Prosvjete nedavno kao poklon uručio jednu umjetničku sliku iz svog fundusa.

Svojevrsni ‘rastanak’ sa Šestanom upriličio je profesionalni kazališni ansambl, pretpremijerom predstave ‘S.O.S. - Sve o sofi’. Brojni Karlovčani prijateljski i vrlo emotivno su se rastali sa Šestanom.

Kronika

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više