Novosti

Kronika

"Bombardiranje" folka

Da su pojedinci spremni nezadovoljstvo folk muzikom iskazati na ekstreman način, malo je tko očekivao. Lažna dojava o bombi prekinula je nastup narodnjačkog pjevača Esada Marulića u disko klubu Orinoko u Koprivnici

Large 3

Diskoteka Orinoco

Da folk muzika ne odgovara pojedincima u Podravini to je općepoznato. No, da su spremni svoje nezadovoljstvo iskazati na ekstreman način, to je malo tko očekivao. Upravo to se dogodilo prošli petak u disko klubu Orinoko u Koprivnici gdje je nastupao narodnjački pjevač Esad Marulić. Tokom njegova koncerta, policiji je anonimno javljeno kako je u spomenutom disko klubu postavljena bomba. Ova dojava bila je dovoljna da koprivnička policija prekine koncert i isprazni klub. Kako prenosi lokalni portal Podravski.hr, policija u istrazi nije pronašla nikakvu bombu. Ova okolnost upućuje na to kako je dojava bila lažna te kako joj je cilj bio prekinuti muzički događaj.

Mnogi koprivnički građani ostali su zgroženi ovim činom te su ga oštro osudili. Za mnoge od njih neshvatljivo je da je neko na takvo nešto spreman i da u tome nalazi potrebu i zadovoljstvo. Bosanskohercegovački i srpski pjevači već godinama nastupaju u Koprivnici i Križevcima, selima podravskog i križevačkog kraja. Do sada većih problema nije bilo. To pokazuje i nedavni nastup Miroslava Ilića u Križevcima koji je okupio veliki broj fanova i prošao je bez ikakvih problema.

Potražite Novosti od petka na kioscima.
Informacije o pretplati pronađite ovdje.

Kronika

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više