Novosti

Kronika

Druženje za Vaskrs

Povodom praznika sastali se predstavnici srpske zajednice u Karlovcu. Na sastanku se govorilo o problemima s kojima se svakodnevno susreću te kako ih prevazići

Large 2

Na vaskrsni ponedjeljak, u prostorijama, održano je neformalno druženje vodećih ljudi srpskih institucija u Karlovcu i Karlovačkoj županiji. Druženje je organiziralo Vijeće srpske nacionalne manjine Karlovca. Prisustvovali su predsjednici županijskog i gradskog SDSS-a Dejan Mihajlović i Rade Vlajnić, predsjednik karlovačkog pododbora Srpskog kulturnog društva Prosvjeta Milan Lapčić, predsjednica gradskog VSNM-a Danica Kljajić te članovi gradskog i županijskog VSNM-a.

Na sastanku se govorilo o problemima s kojima se pripadnici zajednice susreću u svakodnevnom životu te kako te probleme prevazići. Rečeno je da se treba boriti za bolji status pripadnika zajednice i što masovnije izići na predstojeće lokalne izbore. Na sastanku su se, zanimljivo je, tako susreli dva srpska kandidata za dožupana, nekad najbliži saradnici u Općini Krnjak, Mihajlović iz SDSS-a i Martinović, bivši SDSS-ovac a sada nezavisni kandidat.

Kronika

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više