Novosti

Društvo

Malonogometni turnir u Borovu

U subotu će se u Borovu održati V. Regionalni malonogometni turnir humanitarnog i multietničkog karaktera na kojem će sudjelovati 12 ekipa iz Hrvatske i Srbije

Large nogomet

Novac prikupljen od kotizacija i donacija bit će doniran mladim sportašicama i sportašima slabijeg socioekonomskog statusa (foto SNV)

U Borovu će se u subotu 2. prosinca održati V. Regionalni malonogometni turnir, na kojem će sudjelovati 12 ekipa iz Hrvatske i Srbije. Turnir je humanitarnog i multietničkog karaktera, a novac prikupljen od kotizacija i donacija bit će doniran mladim sportašicama i sportašima slabijeg socioekonomskog statusa.

Utakmice će biti odigrane u dvorani OŠ Borovo, Trg palih boraca 30, s početkom u 10 sati, a prethodno će biti održan ždrijeb skupina. Finalna utakmica turnira je na programu u 16.45 sati. Na turniru će sudjelovati NK Borovo, NK BSK Bijelo Brdo, ZVO Vukovar, NK Vuteks sloga Vukovar, NK Bratstvo Jagodnjak, Demokratski saveza Hrvata u Vojvodini, NK Petrova Gora – seniori, NK Petrova Gora – galatikosi, NK Rujevac Dvor, Caffe bar Nina Gomirje, Pakrac i NK Viktorija Križevci.

Turnir organizira Sportsko rekreativno društvo Srba u Hrvatskoj u suradnji s NK Sloga Borovo i općinom Borovo, uz financijsku podršku Srpskog narodnog vijeća i Ureda za ljudska prava i prava nacionalnih manjina Vlade RH.

Društvo

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više