Novosti

Kronika

O стaриjимa трeбa бринути, бaш кao и o млaдимa

Виjeћe српскe нaциoнaлнe мaњинe Врбoвскoг дoнирaлo мултифункциoнaлaн писaч Удрузи умирoвљeникa Moрaвицe

Large moravice 1

Uručenje donacije ispred Doma penzionera u Moravicama

Vijeće srpske nacionalne manjine Grada Vrbovskog nastavlja odličnu višegodišnju suradnju s Udrugom umirovljenika Moravice koju vodi predsjednica Đurđica Petrović. Ove godine je suradnja nastavljena donacijom multifunkcionalnog pisača vrijednog 2.000 kuna koji je u prostorijama Doma penzionera u Moravicama uručila delegacija Vijeća na čelu s predsjednikom Milanom Vukelićem i članovima Dušanom Pjevcem i Jovanom Trbovićem.

- Ovo je nastavak naše izvrsne dosadašnje suradnje u kojoj su predsjednica Đurđica Petrović i rukovodstvo uvijek imali razumijevanja za aktivnosti našeg Vijeća. Drago mi je da smo nakon ranije donacije lož ulja za potrebe Doma penzionera, sada uspjeli osigurati i ovu donaciju, a sve u suradnji sa SNV-om - rekao je za Novosti Milan Vukelić, izrazivši uvjerenje da će donacija olakšati svakodnevni rad udruge.

– Želim napomenuti da, koliko je god važno ulagati u mlade, moramo jednaku brigu voditi i o potrebama naših starijih sumještana i nastaviti im omogućavati dostojne i moderne uvjete rada i podržati aktivnosti koje provode, a što ćemo nastaviti činiti i ubuduće, naglasio je Vukelić.

Kronika

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više