Novosti

Kronika

Printer za kuglače

VSNM Vrbovskog uz pomoć Srpskog narodnog vijeća osigurao je sredstva u iznosu od 1.000 kuna za nabavku multifunkcionalnog laserskog pisača za potrebe četiri kuglačka kluba s područja Vrbovskog

Large printer  2

Dodjela printera

Vijeće srpske nacionalne manjine Grada Vrbovskog nabavilo je multifunkcionalni laserski pisač za potrebe četiri kuglačka kluba s područja Vrbovskog.

- Na molbu Kuglačkog kluba Gomirje i predsjednika Nikole Vignjevića u ekspresnom roku nabavili smo multifunkcionalni laserski pisač da olakšaju organizaciju utakmica svim klubovima koji se takmiče u kuglani Lovački dom u Vrbovskom. To su, osim KK Gomirje, još KK Željezničar iz Moravica te KK Kamačnik i KK Policajac iz Vrbovskog - rekao nam je predsjednik gradskog VSNM-a Vrbovskog Milan Vukelić.

- Kao što pokazujemo tijekom cijeloga dosadašnjeg mandata, vrlo važno nam je poticanje svih naših klubova i drugih organizacija da što kvalitetnije provode svoje aktivnosti. Sport i rekreacija vrlo su važni i lijepo je vidjeti da još ima volje i želje da se ljudi druže i redovito bave sportom, pogotovo u trenutnim uvjetima gdje je stanovnika, pa samim time i članova sve manje. Važno je napomenuti da o svakodnevnom angažmanu svih članova ova četiri kluba ovise popunjenost, uređenost i čistoća kuglane Lovački dom te je zaista zadovoljstvo doći ovdje vikendom i pogledati kvalitetne sportske utakmice - rekao je Vukelić. Najavio je da će Vijeće i dalje pratiti sve organizacije na području i truditi se olakšati im svakodnevne uslove rada.

Sredstva za ovu donaciju u iznosu od 1.000 kuna, gradsko Vijeće je osiguralo uz pomoć Srpskog narodnog vijeća, a samoj predaji donacije, uz predsjednika Vukelića prisustvovali su predsjednik KK Gomirje Nikola Vignjević, KK Željezničara Rade Mrvoš, KK Kamačnika Dinko Kolić te KK Policajca Ivica Brozović.

Potražite Novosti od petka na kioscima.
Informacije o pretplati pronađite ovdje.

Kronika

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više