Novosti

Kronika

Obnova doma u Velikoj Mučni

Sveukupna vrijednost ugovorenih radova na društvenom domu u samom središtu mjesta Velika Mučna kod Koprivnice iznosi malo više od 420.000 kuna

Large dom velika mu%c4%8dna

Dom Velika Mučna

Općina Sokolovac u Koprivničko-križevačkoj županiji i ove godine nastavlja s adaptacijom društvenih domova. Završni građevinski radovi započeli su tako u društvenom domu u Velikoj Mučni kod Koprivnice gdje se obnavljaju unutrašnje prostorije i postavljaju električne instalacije. Dom koji se nalazi u samom središtu mjesta u kojem žive i pripadnici manjinske srpske zajednice, nakon obnove trebao bi služiti za razne društvene aktivnosti. Do sada je najčešće služio za zabave od kojih su neke održavane i povodom pravoslavnih praznika kao što je Petrovo.

- Završavaju radovi na adaptaciji društvenog doma u Velikoj Mučni uz sufinanciranje Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije u iznosu od 250.000 kn prema Programu za poboljšanje infrastrukture na područjima naseljenim pripadnicima nacionalnih manjina. Sveukupna vrijednost svih ugovorenih radova iznosi malo više od 420.000 kn, radove izvodi poduzeće TM elektroinstalacije – navedeno je iz Općine Sokolovac.

Kronika

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više