Novosti

Kronika

Рaднo дружeњe

Нa сaстaнку ВСНM-a Koпривничкo-крижeвaчкe жупaниje билo je гoвoрa o рaдoвимa нa aдaптaциjи друштвeнoг дoмa у Рибњaку тe oснивaњу Српскoг културнoг цeнтрa

Large dru%c5%beenje

Vijeće srpske nacionalne manjine Koprivničko-križevačke županije organizovalo je prošle subote druženje vijećnika i vijećnica u Društvenom domu Veliki Poganac. Druženju se prisustvovali svi vijećnici s područja Županije, a na skupu je bilo govora o postojećim i budućim projektima za značaj srpske zajednice. Svi prisutni imali su tako priliku čuti nešto više o radovima na adaptaciji društvenog doma u Ribnjaku te osnivanju Srpskog kulturnog centra na sjeverozapadu Hrvatske. Riječi je bilo i o predstojećem popisu stanovništva u kojemu će učestvovati pripadnici srpskog naroda.

Predsjednik VSNM-a Koprivničko-križevačke županije, Jovo Manojlović, upoznao je sve prisutne sa radom Županijskog vijeća unazad godinu dana, najavio početak radova na velikom projektu Srpskog kulturnog centra za područje sjeverne Hrvatske te pokušao približiti važnost održavanja popisa stanovništva za srpsku zajednicu u Hrvatskoj.

Potražite Novosti od petka na kioscima.
Informacije o pretplati pronađite ovdje.

Kronika

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više