Novosti

Kronika

Rasvjeta u Sjeničacima

Za novu javnu rasvjetu Općina Lasinja je izdvojila 36.000 kuna, a Ministarstvo regionalnog razvoja 80.000 kuna. Općina je sanirala i lokalne putove, u vrijednosti 70.000 kuna, koji su ljetos uništeni u nevremenu

Large rasvjeta

U Lasinjskom Sjeničaku je naselju nedavno postavljena nova javna rasvjeta. Vrijednost radova je iznosila 116.000 kuna, od čega je Općina Lasinja izdvojila 36.000 kuna, a ostatak od 80.000 kuna je osiguralo Ministarstvo regionalnog razvoja iz fondova Europske unije iz Programa za poboljšanje infrastrukture na područjima naseljenim nacionalnim manjinama za 2020. godinu.

- Osim navedenog, Općina Lasinja je sanirala uništene lokalne putove koji su bili uništeni ljetos u nevremenu. Sada su ponovo nasuti. Vrijednost radova je iznosila oko 70.000 kuna, a sredstva je osigurala Općina - kazao je načelnik Općine Lasinja Željko Prigorac.

Postavljanje javne rasvjete obavljeno je i u Mjesnom odboru Gornji Sjeničak - Utinja iz sastava Grada Karlovca.

- Nabavljeno je 26 komada uličnih svjetiljki, od kojih su neke već instalirane. Ukupna vrijednost radova je oko 20 hiljada kuna od čega je Mjesni odbor Sjeničak - Utinja osigurao 8000 kuna, a Grad Karlovac 12.000 kuna - istakao je dožupan Karlovačke županije Mirko Martinović.

Kronika

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više