>

novosti logo

Piše D.B.

Šaljite fotke u Bršadin

Srpsko kulturno društvo ‘Prosvjeta’ pododbor Bršadin organizuje treću po redu Izložbu amaterskih umetničkih fotografija, na koju poziva da se prijave zainteresovani pojedinci i grupe iz čitave Hrvatske, a koji se bave umetničkom fotografijom iz hobija, bez obzira jesu li članovi ‘Prosvjete’ ili nisu.

Tema ovogodišnje izložbe nosi naslov ‘Ulicama grada’, a biće održana 19. novembra u bršadinskom Domu kulture. Osim na zadanu temu, deo fotografija biće moguće predstaviti i na slobodnu temu. Zainteresovani za učešće na izložbi treba da se prijave najkasnije do 7. novembra, do kada trebaju da dostave 20 fotografija rezolucije od najmanje pet megapiksela na zadanu temu i najviše 10 fotografija na slobodnu temu.

Radove je potrebno poslati na e-mail adresu: skdprosvjeta.brsadin@gmail.com, putem usluga Iskon jumbo maila ili Dropboxa, a moguće ih je dostaviti i na nekom od prenosnih medija na adresu: SKD ‘Prosvjeta’ - pododbor Bršadin, Vase Đurđevića 42, 32222 Bršadin.

Takođe, potrebno je uz radove priložiti kratku biografiju autora sa osnovnim podacima, kao što su ime i prezime, datum rođenja, mesto u kojem živi, profesiju, e-mail adresu, web stranicu i broj telefona. Uz podatke, autori trebaju poslati i svoju fotografiju te potpisanu saglasnost da organizator dostavljene fotografije može iskoristiti u svrhu promocije svojih aktivnosti.

Prema rečima Bojana Lazića, predsednika bršadinske ‘Prosvjete’, nakon što pristignu svi radovi, predsedništvo pododbora će izvršiti selekciju fotografija koje će biti predstavljene na izložbi.

Dodatne informacije vezane za dostavu fotografija i izložbu, zainteresovani mogu dobiti putem kontakt-telefona: 095-801-8484.

1/1