>

novosti logo

Kronika Kronika
Piše Z.V.

Slatki Nenadov med

Na 26. manifestaciji ‘Podravski motivi’ u Koprivnici predstavio se svojim OPG-om i Nenad Usorac iz Glogovca kod Koprivnice. Ovaj mladi pčelar sve je poznatiji u podravskom kraju po izuzetno kvalitetnom medu

Koprivnička kulturno-gastronomska manifestacija 26. ‘Podravski motivi’, službeno je otvorena na glavnom koprivničkom trgu. Učestvovali su brojni izlagači koji su predstavili svoje narodne specijalitete, jesenske plodove te stare zanate.

Na manifestaciji se svojim OPG-om predstavio i Nenad Usorac. Ovaj mladi pčelar iz Glogovca kod Koprivnice sve je poznatiji u podravskom kraju po izuzetno kvalitetnom medu i drugim proizvodima od njega. Njegov štand, osim više vrsta meda, krasio je i proizvod ‘Melat’ koji se dobiva mješavinom ulja od lavande i meda.

- Bilo je to za mene novo i lijepo iskustvo. Većina posjetilaca je probala moje proizvode i dala svoj sud. To će mi itekako pomoći u proizvodnji. Sklopio sam dobru suradnju s udrugom umirovljenika ‘Zlatna dob’ koja je zainteresirana da od mene kupuje med. Nadam se da sam stekao i nekoliko stalnih kupaca. Meni kao mladom proizvođaču, to će biti dalji poticaj da se još više posvetim pčelarstvu - rekao je Nenad.

1/1