Novosti

Politika

Tribina: Hrvatsko-srpski odnosi u svijetlu najnovijih prijepora između RH i RS

O hrvatsko-srpskim odnosima i posljedicama koje ostavljaju na život građana govorit će novinar Tomislav Jakić i profesor Dejan Jović na tribini koja će se održati u utorak, 17. januara u 18 sati (Privrednikov dom, Preradovićeva 18, Zagreb)

Yomtsksbcowzdktbgzqvg2vw1do

‘Hrvatsko-srpski odnosi u svijetlu najnovijih prijepora između RH i RS’ naziv je tribine koja će se u organizaciji Srpskog privrednog društva ‘Privrednik’ i Vijeća srpske nacionalne manjine Grada Zagreba održati u utorak, 17. januara, s početkom u 18 sati, u Privrednikovom domu na prvom katu u Preradovićevoj ulici 18 u Zagrebu.

Ovog tjedna na Privrednikovoj tribini govorit će Tomislav Jakić, novinar i bivši savjetnik predsjednika Stjepana Mesića za vanjsku politiku i dr.sc. Dejan Jović, profesor na FPZG-u i bivši savjetnik predsjednika Ive Josipovića za vanjsku politiku.

Razgovor će moderirati novinar Saša Kosanović, a kroz diskusiju će se pokušati ustanoviti kome odgovara potenciranje tenzija između Hrvatske i Srbije te zašto se u zadnje vrijeme češće čuju uvrede umjesto pokušaja približavanja i rješavanja posljedica rata. Bit će riječi i o situaciji u regiji, igrama velikih međunarodnih igrača na našem terenu, naoružavanju, kao i o aktualnim problemima u BiH i na sjeveru Kosova.

Politika

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više