Novosti

Društvo

Успeшнe рaдиoницe

У склoпу прoвeдбe Прoгрaм плус, Српскoг нaрoднoг вeћa, у Бaрaњскoj српскoj кући у Бeлoм Maнaстиру oдржaн je Дaн oтвoрeних врaтa. Прoгрaм плус сaстojи сe oд бeсплaтних курсeвa и рaдиoницa зa дeцу и млaдe

Large dan %c4%87irilica

Stručni predavači ispred Baranjske srpske kuće

U sklopu provedbe Program plus, Srpskog narodnog veća, u Baranjskoj srpskoj kući u Belom Manastiru održan je Dan otvorenih vrata. Program plus sastoji se od besplatnih kurseva i radionica za decu i mlade pa su pokrenute izvanškolske aktivnosti, programiranje i robotika, instrukcije iz matematike, škola tambure i harmonike te dečja igraonica.

Sve radionice provode stručni predavači uz koordinaciju voditeljice programa u Belom Manastiru Tajane Poturice i podršku Odjela za obrazovanje Srpskog narodnog veća.

Na osmišljavanju programa radilo je niz stručnjaka iz prosvetnog sistema koji rade po A i C modelu obrazovanja na srpskom jeziku te Zajedničko veće opština, Srpsko narodno veće, Srpski demokratski forum i SKD Prosveta.

Prvi Dan otvorenih vrata ispunio je očekivanja pa organizatori pozivaju i sve druge zainteresovane mlade i učenike da im se pridruže, a prijave se mogu izvršiti na adresu programplus.bm@snv.hr ili broj 099/3126-466.

Potražite Novosti od petka na kioscima.
Informacije o pretplati pronađite ovdje.

Društvo

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više