Novosti

Kronika

"Зaтурeнa писмa" у Бjeлoвaру

У бjeлoвaрскoм Kултурнoм цeнтру Пaвлe Сoлaрић oдржaнo je прeдстaвљaњe књигe "Зaтурeнa писмa", aутoрa Рaдoвaнa Дoжудићa, пoзнaтoг публицистa и aдвoкaтa

Large 2

U organizaciji VSNM-a Bjelovarsko-bilogorske županije, u bjelovarskom Kulturnom centru Pavle Solarić održano je predstavljanje knjige "Zaturena pisma" autora Radovana Dožudića, poznatog publicista i advokata.

Promociji knjige koja sadrži eseje u formi pisama upućenih poznatim povijesno-kulturnim ličnostima, prisustvovali su članovi vijeća i drugi građani. U dosadašnjem plodnom spisateljskom radu, Dožudić je objavio više knjiga, a za neke od njih dobio je i književne nagrade. Zastupljen je u zbornicima kratkih priča, u zemlji i inozemstvu. Živi u Bjelovaru i Čazmi.

I ovaj rad izdan je uz potporu Srpskog narodnog vijeća Zagreb i Bjelovarsko-bilogorske županije. Nakladnik knjige je Vijeće srpske nacionalne manjine Bjelovarsko-bilogorske županije, naslovnicu i dizajn uredio je Ivan Matanić "Maestro", a lekturu potpisuju Sanja Pinter i Slađan Lipovec.

Kronika

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više