Novosti

Kronika

Брojнa улaгaњa

Зaхвaљуjући СНВ-у и "Прoсвjeти", пoчeткoм 2021. пoстaвљeнe су у Друштвeнoм дoму у Kрaгуjу кeрaмичкe плoчицe, дoк су Грaд Липик и ВСНM Пoжeшкo-слaвoнскe жупaниja пoмoгли у купoвини изoлaциjскoг мaтeриjaлa

Large 1

Članice pododbora Prosvjete Pakrac - Lipik

Predsjednik pododbora "Prosvjete" Pakrac-Lipik Darko Derenj i njegova zamjenica, ujedno dogradonačelnica Pakraca Mirsada Popović Damjanović, sazvali su sastanak u s roditeljima malih folkloraša radi nastavka daljnjih aktivnosti. Roditelji su upoznati s aktivnostima pododbora i njegovim sekcijama.

Probe će se i dalje odvijati u Društvenom domu u Kraguju koji je grad ustupio na korištenje, u koji je bilo dosta ulaganja. Zahvaljujući Srpskom narodnom vijeću i "Prosvjeti", početkom 2021. postavljene su keramičke pločice u sali za probe i dvije manje prostorije, površine oko stotinu kvadratnih metara, što je investicija vrijedna 20.000 kuna. Grad Lipik i VSNM Požeško-slavonske županije su financijski pomogli u kupovini izolacijskog materijala koji su postavili sami članovi pododbora, rekao je Derenj. SNV je također donirao i oko 12.000 kuna za ogradu oko Društvenog doma koju će postaviti članovi "Prosvjete" i mještani Kraguja.

- Najveća investicija, u vrijednosti od oko 105.000 kuna, je krajem godine stigla od strane gradskih vlasti kroz projekt "Adaptacija društvenih domova na području Grada Pakraca". Namijenjena je postavljanju nove stolarije na Domu i izgradnju rampe za invalide na ulazu u Dom - kazao je Derenj.

Potražite Novosti od petka na kioscima.
Informacije o pretplati pronađite ovdje.

Kronika

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više