Novosti

Društvo

Ispravak: Nije točno da je Dukat "kupio" predsjednika radničkog vijeća

"Nije točno da bi poslodavac Dukat na bilo koji način 'kupio' g. Igora Ciglara kao predsjednika radničkog vijeća niti da bi g. Igor Ciglar trošio članarine sindikata u privatne svrhe."

Large dukat

Ilustracija (foto Goran Stanzl/PIXSELL)

Sa zahtjevom za objavu ispravka informacije objavljene dana 22. ožujka 2024. godine u elektroničkoj publikaciji Portal Novosti u tekstu pod naslovom "Sindikat protiv vlasnika Dukata" obratio nam se odvjetnik Denis Bajs iz Odvjetničkog društva Mihočević & Bajs. Ispravak donosimo u nastavku:

U navedenom članku, iznesena je sljedeća netočna tvrdnja: "Optužuju poslodavca da je 'kupio' predsjednika radničkog vijeća Igora Ciglara, koji je bio izbačen iz sindikata jer je članarinu trošio u privatne svrhe".

S obzirom da se u predmetnom članku u odnosu na našu stranku iznosi netočna tvrdnja, ovim putem zahtijevamo temeljem čl. 40. Zakona o medijima da objavite ovaj ispravak bez promjena i dopuna na istom ili istovrijednom mjestu programskog prostora i na isti ili istovrijedan način na koji je bila objavljena i informacija na koju se ispravak odnosi odnosno na način da se na navedenoj poveznici poveže s poveznicom na kojoj ovaj zahtjev slijedi:

"Nije točno da bi poslodavac Dukat na bilo koji način 'kupio' g. Igora Ciglara kao predsjednika radničkog vijeća niti da bi g. Igor Ciglar trošio članarine sindikata u privatne svrhe."

Budući predmetni članak sadrži neistinit navod, te je objavljivanjem takvog članka postupljeno na štetu ugleda naše stranke. Stoga ovim putem zahtìjevamo da se objavljivanje netočne informacije poveže sa člankom na koji se odnosi ispravak, u cijelosti kako je zatraženo, na način propisan čl. 41. st. 1. Zakona o medijima.

Odvjetnik Denis Bajs

Društvo

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više