Novosti

Kronika

Kaд вeћ Грaд нe пoмaжe дoвoљнo

Виjeћe српскe нaциoнaлнe мaњинe Врбoвскoг финaнциjски пoмoглo спoртским клубoвимa

Large vrbovsko pomoc

Svečano uručenje novčane pomoći nogometašima i kuglačima

Vijeće srpske nacionalne manjine Grada Vrbovskog i ove godine nastavlja financijski pomagati sportska udruženja koja djeluju na području grada. NK Željezničar iz Moravica i NK Gomirje dobili su pomoć u iznosu od po 3.000 kuna, dok su kuglački klubovi Željezničar iz Moravica i Gomirje dobili svaki po 1.000 kuna.

Sastanku organiziranom povodom dodjele sredstava prisustvovali su predsjednik VSNM Milan Vukelić, zajedno s potpredsjednikom Vijeća Miladinom Vukelićem i županijskim vijećnikom SDSS-a Dejanom Jakšićem, kao i predsjednici NK Željezničara Neven Musulin, NK Gomirja Dražen Stojanović, KK Gomirja Nikola Vignjević i tajnik KK Željezničara iz Moravica Jovan Trbović.

Predstavnici klubova predstavili su planove za rad u narednom periodu, izrazivši zahvalu na dodijeljenim sredstvima, kao i na ostaloj pomoći koju im već treću godinu pruža Vijeće.

- Važno je da pomažemo i potičemo naše sportske kolektive da nastave s kvalitetnim radom, posebice kada je riječ o mladima. Imamo kvalitetne klubove koje vode marljivi i pošteni volonteri ulažući veliki trud da opstanu. Preduvjet za to je osiguravanje financijskih uvjeta - rekao je Vukelić.

Naglasio je da VSNM uz financijsku pomoć Srpsk1og narodnog vijeća svake godine osigurava dodatna sredstva za ulaganje u razvoj sporta i sportske infrastrukture.

- Svjesni smo činjenice da sport okuplja najviše ljudi u zajednici i da naši sportski klubovi zaslužuju ravnopravan tretman i veću financijsku pomoć nego što je trenutna, prije svega od strane Grada Vrbovskog - rekao je Vukelić.

Kronika

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više