Novosti

Kronika

Нoви aсфaлт у Вeљуну

Срeдствимa Грaдa Слуњa oбнoвљeнa инфрaструктурa нa пoврaтничкoм пoдручjу. Aсфaлтирajу сe прoмeтницe у Mихajлoвић пoљaни у дужини oд 540 мeтaрa и у нaсeљу Лaпoвaц oд 870 мeтaрa

Ohn6ir7yjao3k18mzxd7lkx3yv1

Nova prometnica

U Mjesnom odboru Veljun koji se nalazi u sastavku Grada Slunja, započeli su radovi na asfaltiranju lokalnih puteva u naseljima Mihajlović poljana i Lapovac u ukupnoj dužini od 1.410 metara. Putevi će biti široki 3 metra.

Prema riječima predsjednika Mjesnog odbora Veljun Predraga Mandića i predsjednice VSNM-a Slunja Goranke Mandić, Grad Slunj iz svojih vlastitih sredstava asfaltira putove u naselju Mihajlović poljana u dužini od 540 metara i u naselju Lapovac u dužini od 870 metara. Izvođač radova su Ceste Karlovac d.d., a ukupna vrijednost radova je oko 600 hiljada kuna. Radovi u Mihajlović poljani su završeni, dok se u naselju Lapovac vrši priprema cestovne podloge za asfaltiranje.

Treba naglasiti da je ukupna dužina puta u naselju Mihajlović poljana oko 2 km. U ovom naselju neasfaltirani dio puta od 1.440 m će se nasuti frezanim asfaltom, poravnati i uvaljati. Frezani asfalt su kupili sami mještani kad je rekonstruirana državna cesta D-1. U ovim naseljima ostaje da se asfaltira još 2000 m županijske ceste u 2020. godini, čime bi se prometna situacija u ovom odboru znatno poboljšala. Zamjenik župana Karlovačke županije Mirko Martinović zajedno s Predragom Mandićem je obišao gradilišta u ovim naseljima.

Kronika

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više