Novosti

Kronika

Oбнoвили дoзвoлe

У крижeвaчким нaсeљимa у кojeму живe припaдници српскe зajeдницe oбaвљeнa рeгистрaциja пoљoприврeдних вoзилa у oргaнизaциjи Aутo-мoтo клубa Kрижeвци

Qq0hqgumt2pnojjrwdtw6wn3417

Usprkos pandemiji koronavirusa, u više križevačkih naselja u kojemu žive pripadnici srpske zajednice, izvedeni su tehnički pregledi traktora. U organizaciji Auto-moto kluba Križevci traktori su pregledani u Čabrajima, Vojakovcima, Vujićima, Kostadinovcima, Mičijevcu i drugim mjestima.

Kod svih tehničkih pregleda provedene su odluke Stožera civilne zaštite Grada Križevaca o epidemiološko-higijenskim mjerama. O samim tehničkim pregledima poljoprivrednike na svom području je obavijestio Grad Križevci.

- S obzirom na početak sezone poljoprivrednih radova i povećanu prisutnost traktora i njihovih priključnih vozila na prometnicama, djelatnici Stanice za tehnički pregled vozila Auto-moto kluba ‘Križevci’, obavljat će terenski tehnički pregledi traktora, kako bi se i na takav način izašlo u susret svih vlasnicima traktora i olakšalo obavljanje tehničkih pregleda. Pozivamo sve vlasnike traktora da iskoriste mogućnost tehničkog pregleda u svojim naseljima. Tijekom provođenja navedenih aktivnosti potrebno je da se svi sudionici akcije striktno pridržavaju odluka Stožera civilne zaštite te preporučenih epidemiološko-higijenskih mjera – stajalo je u službenoj obavijesti Grada Križevaca.

Kronika

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više