Novosti

Kronika

Poziv: Srpsko veče 2017.

Dan Vijeća srpske nacionalne manjine Grada Zagreba i srpska Nova godina obilježit će se u subotu, 14. januara, u restoranu Gastro Globus (Velesajam, Zagreb). Za dobru zabavu zadužen je bend iz Novog Sada Orkus. Riječ je o osam muzičara koji izvode široki repertoar tradicionalnih narodnih pjesama, a okuplјene će tokom večeri zabaviti i orkestar trubača iz Guče i SKUD iz Belog Manastira

H22m5tm2psev2um65i9s9u45zi5

‘Dragi sunarodnjaci i dragi prijatelji, još jednom u nizu slavimo srpsku Novu godinu i dan Vijeća srpske nacionalne manjine Grada Zagreba 14. januara 2017. u restoranu Gastro Globus (Velesajam, Zagreb). Uz vrhunsku hranu i piće, za dobru zabavu zadužen je bend iz Novog Sada Orkus. Riječ je o osam muzičara koji izvode široki repertoar tradicionalnih narodnih pjesama, a okuplјene će tokom večeri zabaviti i orkestar trubača iz Guče Ivan Jovanović i SKUD Jovan Lazić iz Belog Manastira’, navodi se u pozivu organizatora, odnosno SNV-a i VSNM-a Grada Zagreba.

Ulaznice se mogu kupiti i rezervirati radnim danom od 9 do 16 sati, u uredu Srpskog narodnog vijeća (Ljudevita Gaja 7, Zagreb) ili na telefon 01/4886-368.  

Kronika

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više