Novosti

Kronika

Prijave za povelje OBŽ

Odbor za priznanja Osječko-baranjske županije poziva do 18. marta građane, pravne osobe i druge organizacijske oblike na podnošenje prijedloga za dodjelu "Povelje lokalne samouprave" i "Zelene povelje"

Large 2

Sjedište Osječko-baranjske županije u Osijeku

Odbor za priznanja Osječko-baranjske županije (OBŽ) poziva građane, pravne osobe i druge organizacijske oblike te njihova tijela na podnošenje prijedloga za dodjelu "Povelje lokalne samouprave" OBŽ i "Zelene povelje" OBŽ. Povelje se mogu dodijeliti pojedincima, jedinicama lokalne samouprave (JLS) i drugim pravnim osobama koje žive odnosno djeluju na području OBŽ.

"Povelja lokalne samouprave" OBŽ javno je priznanje za doprinos promicanju ideje i prakse lokalne samouprave na području OBŽ, a "Zelena povelja" OBŽ javno je priznanje za doprinos očuvanju okoliša te osiguravanju i poboljšavanju kakvoće življenja.

Prijedlozi podneseni na propisanim obrascima s odgovarajućim obrazloženjem i dokumentacijom, a prema kriterijima koji se mogu pronaći na internetskim stranicama OBŽ, podnose se Odboru za priznanja najkasnije do 18. marta ove godine.

Potražite Novosti od petka na kioscima.
Informacije o pretplati pronađite ovdje.

Kronika

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više