Novosti

Društvo

Privredna komora Srbije donira 50.000 eura Hrvatskoj

Kao izraz podrške sa stanovništvom stradalom u potresu, u utorak će se u Beogradu i Zagrebu, u isto vrijeme, održati Skup solidarnosti na kojem će predsjednik Privredne komore Srbije Marko Čadež uručiti ambasadoru Hrvatske donaciju Privredne komore Srbije od 50.000 eura

Large ribar

Skup solidarnosti u Zagrebu održat će se ispred skulpture "RIbar" kipara Simeona Roksandića iz Majskih Poljana (foto Davorin Višnjić/PIXSELL)

U utorak, 12. januara u 12 sati, na Gornjem Kalemegdanu u Beogradu, u okviru Skupa solidarnosti, predsjednik Privredne komore Srbije Marko Čadež uručit će ambasadoru Hrvatske u Beogradu Hidajetu Bišćeviću odluku o donaciji Privredne komore Srbije od 50.000 eura za pomoć stanovništvu Hrvatske na području pogođenom potresom.

Skup solidarnosti održat će se istovremeno i u Zagrebu, ispred istovjetne skulpture "Ribar" kipara Simeona Roksandića, porijeklom iz Majskih poljana, koja se nalazi i na beogradskom Kalemegdanu i na Jezuitskom trgu u zagrebačkom Gornjem gradu.

Događaju u Beogradu prisustvovat će i Veran Matić, izvršni direktor Srpskog filantropskog foruma, a na skupu u Zagrebu učestvovat će predstavnici Srpskog narodnog vijeća i ambasade Srbije u Hrvatskoj.

Društvo

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više