Novosti

Društvo

Tribina: Što nam danas znači Prvi maj?

Nova tribina SPD-a "Privrednik" o Prvom maju bit će održana online, u utorak, 27. aprila, u 20 sati. Prijenos uživo organiziran je preko Privrednikovog YouTube kanala i Facebook stranice

Large tribina

Srpsko privredno društvo Privrednik organizira tribinu pod nazivom "Što nam danas znači Prvi maj?" koja će, u skladu s važećim epidemiološkim mjerama, biti održana online, u utorak, 27. aprila, s početkom u 20 sati. Prijenos uživo organiziran je preko Privrednikovog Youtube kanala i na Facebook stranici SPD-a "Privrednik".

Čini se da smo već davno zaboravili Prvi maj i sve ono što je značio: solidarnost prema skromnijima i siromašnijima, pravo na pošteni rad i mogućnost života dostojnog čovjeka. Sve se promijenilo. Riječ solidarnost kao da je izgnana iz međuljudskih odnosa, javnim politikama više nije na prvom mjestu borba za siromašne a većina običnih građana svakodnevno živi u strahu hoće li zadržati svoja radna mjesta i omogućiti si elementarnu egzistenciju.

O svemu tome na novoj Privrednikovoj tribini razgovarat će novinar Bojan Munjin s Katarinom Peović, zastupnicom Radničke fronte u Hrvatskom saboru i Dejanom Jovićem, profesorom na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu.

Društvo

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više