Novosti

Kronika

Više sredstava za lokalne zajednice

Ured za udruge objavio je izmjene i dopune natječaja ‘Prostori sudjelovanja - razvoj programa revitalizacije prostora u javnom vlasništvu kroz partnerstvo OCD-a i lokalne zajednice’ kojima su povećana ukupna bespovratna sredstva

Id6pi77ibyd9fyga08vf59kotd7

Ured za udruge objavio je izmjene i dopune natječajne dokumentacije Poziva na dostavu projektnih prijedloga ‘Prostori sudjelovanja - razvoj programa revitalizacije prostora u javnom vlasništvu kroz partnerstvo OCD-a i lokalne zajednice’. Izmjenama se povećavaju ukupna bespovratna sredstava te se natječajna dokumentacija usklađuje s Odlukom o izmjeni Smjernica u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. i primjeni Verzije Smjernica 3.3 od 1. prosinca 2018. godine. Više o natječaju možete saznati ovdje.

Ured za udruge najavio je i Info dane o natječajima za financiranje projekata i programa organizacija civilnoga društva iz sredstava Državnog proračuna RH i fondova EU u 2019. godini koji će se održati 21. i 22. veljače 2019. u Velikoj dvorani Ministarstva znanosti i obrazovanja (Donje Svetice 38, Zagreb). Svrha je Info dana da se zainteresiranim udrugama i drugim organizacijama civilnoga društva predstave natječaji koji će se raspisivati u ovoj godini. Program Info dana pripremljen je sukladno Godišnjem planu natječaja za 2019. godinu. Tijekom čitavog događanja bit će omogućen video prijenos kako bi se omogućilo informiranje i aktivno sudjelovanje što većeg broja zainteresiranih prijavitelja izvan Zagreba. Video prijenosu moći će se pristupiti putem YouTube kanala Ureda za udruge, a adresa e-pošte putem koje će zainteresirani izvan Zagreba uživo moći postavljati pitanja predstavnicima davatelja bespovratnih sredstava je: infodani@udruge.vlada.hr. 

Rok za prijavu je 19. veljače 2019. godine na prijavnom obrascu uz napomenu da se prijave zaprimaju do popune kapaciteta dvorane, a iz jedne organizacije moguće je prijaviti do dva sudionika.

Kronika

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više