Novosti

Kronika

Вриjeдни Вojaкoвчaни

Mjeсни oдбoр Вojaкoвaц нa сaм Meђунaрoдни прaзник рaдa, 1. мaja, oргaнизoвao je рaдну aкциjу кojoм je нaстaвљeнa oбнoвa мjeснoг друштвeнoг дoмa

Large 3

Mjesni odbor Vojakovac na sam Međunarodni praznik rada, 1. maja, organizovao je radnu akciju kojom je nastavljena obnova mjesnog društvenog doma. Za razliku od ranijih sličnih akcija kada je u obnovi sanirano krovište, ovoga puta radilo se na uklanjanju starog stropa i oštećenog maltera sa zidova. U akciji su učestvovali članovi Odbora i mlađi mještani Vojakovca te susjednih Čabraja. Vrijedne Vojakovčane i Čabrajčane obišli su križevački gradonačelnik Mario Rajn te njegov zamjenik Mario Martinčević.

- Neizmjerno mi je drago da mještani dalje nastavljaju s uređenjem doma. Njihovo okupljanje i radna akcija na sam Međunarodni praznik rada govore o njihovoj želji i namjeri da ovaj dom bude uređen. Ovaj društveni dom godinama je stajao napušten, no mještani su prošle godine organizirali i pokrenuli inicijativu njegovog uređenja pri čemu im je podrška pružena od gradskih vlasti - istaknuo je Rajn.

Kronika

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više