Novosti

Kronika

Viktorija dobila novo igralište

Prigorski NK Viktorija iz Vojakovca kod Križevaca, uredio je pomoćni teren za najmlađe uzraste čime je više od 30 dječaka, koji se takmiče u dvije dobne kategorije, dobilo priliku trenirati u boljim sportskim uvjetima

Joluees7flxjuyrjpfhddhxlwem

Prigorski nogometni klub Viktorija iz Vojakovca kod Križevaca, uredio je pomoćni teren za najmlađe uzraste. Više od 30 dječaka koji se takmiče u dvije dobne kategorije dobilo je priliku trenirati u boljim sportskim uvjetima. Osim igrača, uređenju igrališta pomogli su prijatelji vojakovačkog kluba te Grad Križevci.

- Ddlučili smo se na izgradnju pomoćnog igrališta dimenzija 50 puta 40 metara, neophodnih za odigravanje dječjih utakmica. Teren je poravnat i posijana je trava, a predstoji postavljanje zaštitne ograde i dijela rasvjete, no i ti radovi bi trebali biti gotovi do početka nove nogometne sezone. Sve smo odradili smo uz veliku pomoć gradske uprave, sponzora, članova i prijatelja kluba - rekao je Svetislav Mijić, predsjednik NK Viktorija.

Dobrovoljno vatrogasno društvo i Viktorija, prošlog vikenda udružili su snage te organizirali malonogometni turnir i seosku zabavu. Na turniru je učestvovalo oko 10 lokalnih ekipa, a sve ih je pratila mnogobrojna publika. Najbolja momčad bio je Tehno div dok su na drugom mjestu bili domaćini NK Viktorija. Za treću poziciju izborila se ekipa Vinarija Bužić.

Za najboljeg igrača turnira proglašen je Antonio Obajgor, za najboljeg strijelca Matija Kuća dok je titulu najuspješnijeg golmana ponio Mario Majdak. Nakon utakmica, održana je zabava na kojoj se okupio veliki broj ljudi iz Vojakovca i okolnih krajeva. Ritmovima narodne muzike posjetioce je zabavio lokalni bend Ritam noći.

Kronika

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više