Novosti

Kronika

Baranjska zlata

Na Prvenstvu Hrvatske zračnim oružjem za kadete/kadetkinje, na kome je nastupio i Streljački klub "Bolman", prema pojedinačnim rezultatima, Senka Martinović je osvojila prvo mjesto i zlatnu medalju

Large 3

Senka Martinović (SK Bolman) – zlatna medalja

Prošle subote na osječkoj Streljani ''Pampas'' održano je Prvenstvo Hrvatske zračnim oružjem za kadete/kadetkinje, na kome je nastupio i Streljački klub "Bolman". Prema pojedinačnim rezultatima, Senka Martinović je osvojila prvo mjesto i zlatnu medalju, Bojana Martinović je bila petnaesta, a Vanja Stojanović dvadeseta. Ekipno bolmanske kadetkinje osvojile su treće mjesto i brončanu medalju. U isto vrijeme (16. - 19. septembar 2021.), na regatnoj stazi zagrebačkog Jaruna, održano je Hrvatsko veslačko prvenstvo za kadete, juniore, seniore i veterane. Među članovima velikih klubova takmičili su se i veslači i veslačice iz kluba "Baranja" Draž sa sjedištem u Topolju.

Najbolji rezultat među njima ostvarila je Dora Balić. Ona je u trci na 2.000 metara u kategoriji za juniorke ''B'' osvojila prvo mjesto i postala državna prvakinja. Ostali članovi kluba: Hrvoje Balatinac, Tina Balaž, Tena Grgić, Ema Horvat, Luka Mikuša, Iris Molnar, Ana Pavlović i Ana Tufeković postigli su solidne rezultate i stekli značajna iskustva za buduća takmičenja.

Potražite Novosti od petka na kioscima.
Informacije o pretplati pronađite ovdje.

Kronika

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više