Novosti

Kultura

Robi K. s potpisom

U izdanju Ex librisa, SNV-a i Fabrike knjiga izlazi set knjiga koje sadrže objedinjene tekstove kultne kolumne Viktora Ivančića. Na altimejt edišn Robija K. možete se pretplatiti po promotivnoj cijeni do 13. studenog. Ivančić će ga u petak 16. studenog od 18 do 19 sati potpisivati na Interliberu

08j96scirnrg3ab8s024kyim3e2

U izdanju Ex librisa iz Rijeke, Srpskog narodnog vijeća iz Zagreba i Fabrike knjiga iz Beograda izlazi set knjiga koje sadrže objedinjene tekstove kultne kolumne Viktora Ivančića. Na altimejt edišn Robija K. možete se pretplatiti po promotivnoj cijeni od 420 kuna (puna cijena će iznositi 595 kuna) do 13. studenog 2018. Pretplatnici će knjige primiti nakon 15. studenoga, u posebno izrađenoj kutiji, s potpisom autora.

Robi K. je kultna kolumna koja redovno izlazi već skoro tri i pol desetljeća. Glavni junak i njegova bliža okolina ne stare i ne mijenjaju se, dok se mijenjaju režimi i države. Kroz infantilnu vizuru devetogodišnjaka iznosi se žestoka satira na račun političkih i društvenih prilika. Okupljeni tekstovi cijelog razdoblja mogu se čitati kao svojevrsna alternativna historija.

Pretplatiti se možete putem antikvarijata Ex libris, izravnom narudžbom ili e-mailom na info@ri-exlibris.hr (napisati punu adresu, broj telefona i način plaćanja).

Viktor Ivančić potpisivat će na Interliberu Robija K. na štandu Ex librisa iz Rijeke (štand 21a, VI. paviljon, kod pozornice), u petak, 16. studenog, od 18 do 19 sati. Svaki svezak će se tada moći kupiti uz 20 posto popusta.

Kultura

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više