Novosti

Kronika

Бoлмaнци дoбрo циљajу

Нa стрeљaни ‘Пaмпaс’ у Oсиjeку oдржaнo je Жупaниjскo првeнствo у стрeљaштву зa кaтeгoриjу 10 мeтaрa сeриjскa зрaчнa пушкa нa кoмe су учeствoвaли и бaрaњски стриjeлци из СK-a ‘Бoлмaн’ и СУ ‘Maрс’ из Бeлoг Maнaстиру

3qzdcq0ctayc67ye0v4tlc2qo5h

Darko Tomašević iz Bolmana prvi u kategoriji juniora i seniora

Prošle subote na streljani ‘Pampas’ u Osijeku, održano je Županijsko prvenstvo u streljaštvu za kategoriju 10m serijska zračna puška za seniore, juniore i kadete, na kome su učestvovali i baranjski strijelci iz SK-a ‘Bolman’ i Streljačke udruge (SU) ‘Mars’ iz Belog Manastiru.

SK ‘Bolman’ osnovan je 29. jula prošle godine, a to županijsko prvenstvo bilo mu je prvo ekipno takmičenje – i to s odličnim rezultatima. Bolmanska ekipa kadetkinja osvojila je prvo mjesto, s tim da su članice te ekipe pojedinačno osvojile prva tri mjesta (1. Senka Martinović, 2. Bojana Martinović, 3. Tamara Lukačević). Kao juniorke, ista ekipa osvojila je drugo mjesto. Ekipa juniora, u sastavu Darko Tomašević, Strahinja Kolarević i Zvezdan Sekanić, osvojila je treće mjesto, dok je pojedinačno, u kategoriji juniora i seniora, Darko Tomašević osvojio prvo mjesto. Tim rezultatima bolmanski klub izborio je plasman na državno prvenstvo u Zagrebu. Kadeti belomanastirskog ‘’Marsa’’ ekipno su zauzeli treće mjesto.

Kronika

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više