Novosti

Kronika

Бoлмaнскe бoje и oкуси

У Дoму културe у Бoлмaну oдржaнa je излoжбa ручних рaдoвa и кoлaчa кojу су припрeмилe члaницe удругe "Злaтнa жeнa", пoд вoдствoм прeдсjeдницe Kaтaринe Toмaшeвић. У пoсjeт су дoшлe Бeлишћaнкe и "Kaчвoлкушe"

Large 3

Dom kulture u Bolmanu nikad nije bio tako uređen kao danas

U bolmanskom Domu kulture održana je izložba ručnih radova i kolača koju su pripremile članice udruge "Zlatna žena", pod vodstvom predsjednice Katarine Tomašević. Vrijednim "Bolmankušama" u posjet su došle Belišćanke uključene u projekt ''Život u zajednici u gradu Belišću'' te "Kačvolkuše" iz Jagodnjaka, članice udruge "Sretne i spretne". Poslije razgledanja brojnih izložaka i degustacije također brojnih i raznovrsnih kolača, program je nastavljen zabavom i plesom.

Prva izložba ručnih radova i kolača održana je u Bolmanu 24. septembra 2016. godine u tada novouređenom Domu kulture, a trećom izložbom iz 2018. godine obilježena je desetogodišnjica postojanja "Zlatne žene", koja je osnovana 12. avgusta 2008. i koja je pri osnivanju za svoj cilj proklamirala "unapređenje kvalitete života" te "razvoj ljudskih veza i zajednice usmjerenih na pozitivne društvene promjene". I stvarno, proteklih godina "Zlatna žena" je djelovala u skladu s tim ciljem. Društvenog i kulturnog života u Bolmanu bez nje gotovo da ne bi ni bilo.

Kronika

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više