Novosti

Kronika

‘Чикo’ oпeт бoцкa

У прoстoриjaмa oсjeчкoг пoдoдбoрa СKД-a ‘Прoсвjeтa’ oдржaнa je прoмoциja другe збиркe aфoризaмa пoд нaслoвoм ‘Чикинe бoцкaлицe 2’, aутoрa Mилeнкa Вaсиљeвићa – Чикe

O7zyr7qfyadzvay84uuhcazmo0e

U prostorijama osječkog pododbora SKD-a ‘Prosvjeta’, pred pedesetak posjetilaca, održana je promocija druge zbirke aforizama pod naslovom ‘Čikine bockalice 2’ autora Milenka VasiljevićaČike, što je njemu deveta samostalna knjiga. Zbirku, koja ima 107 stranica, izdao je u 250 primjeraka spomenuti pododbor, uz financijsku podršku Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu, sport i tehničku kulturu Osječko-baranjske županije.

Predsjednik pododbora Zdenko Čikara pročitao je osvrt na knjigu Sretena Baljka. Potom su o knjizi govorili autor Vasiljević, lektor Nikola Živković te urednica Žaklina Lazarević, profesorka, autorova kćerka koja živi u Beogradu. Autor je istaknuo da zbirka sadrži oko 400 novih te pedesetak starih aforizama. Sliku na naslovnici knjige nacrtao je Jovan Živković, a ilustracije u knjizi djelo su autorove unuke Tine Matoković iz Valpova. Na kraju promocije autor je uručio zahvalnice svim suradnicima na knjizi.

Kronika

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više