Novosti

Kronika

Хвaлa oмлaдинцимa

Ђaци и нaстaвници ПШ Вeлики Пoгaнaц oбрaдoвaни су дoнaциjoм двajу ЛЦД прojeктoрa кoje су им, кao нoвoгoдишњи дaр, дoниjeли члaнoви Oмлaдинскe мрeжe Србa у Хрвaтскoj

Large projektori

Gosti iz Zagreba donijeli su vrijedan poklon

Omladinska mreža Srba u Hrvatskoj koja djeluje u sklopu Srpskog narodnog vijeća još jednom je pokazala veliku humanost. Ovoga puta Mreža je donirala dva nova LCD projektora Područnoj školi Veliki Poganac koji polaze učenici i učenice srpske i hrvatske nacionalnosti.

Omladinska mreža je u Velikom Pogancu 24. listopada radno proslavila sedmi rođendan, čisteći prostorije stare zgrade koju je kupio SNV, a početkom prosinca, članovi radnog tima Omladinske mreže Srba, Jelena Nestorović, Emina Đurašević i Igor Drvendžija, te predsjednik VSNM-a Jovo Manojlović, razveselili su učenike i djelatnike PŠ Veliki Poganac donacijom dvaju LCD projektora. Donirani LCD projektori došli su u pravi čas, jer stari više nisu u funkciji.

- Posebno nas veseli što postoje entuzijasti i organizacije koje nesebično pomažu drugima ulažući prije svega svoje vrijeme, kao i sredstva. Od sveg srca zahvaljujemo članovima Omladinske mreže Srba i SNV-u, kao i predsjedniku Jovi Manojloviću na trudu i angažmanu u pronalaženju sredstava za ovu vrijednu donaciju, koja će nam uvelike pomoći u boljoj i kvalitetnijoj organizaciji nastavnog procesa. Želimo im puno uspjeha u daljnjem radu - stoji u službenoj zahvali OŠ Andrija Palmotić iz Rasinje.

Potražite Novosti od petka na kioscima.
Informacije o pretplati pronađite ovdje.

Kronika

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više