Novosti

Kultura

"Lepa Brena Project" ponovo u Hrvatskoj

Hit-predstava "Lepa Brena Project" igrat će u Osijeku 24. listopada, dan kasnije u Sisku, a u četvrtak u zagrebačkom Studentskom centru

Large brena project043 sas 060323

Scena iz predstave "Lepa Brena Project"

U Hrvatsku ponovo stiže predstava "Lepa Brena Project" za koju se prije nekoliko mjeseci tražila karta više. Ovaj glazbeno-plesno-dramski spektakl premijerno će biti izveden u Osijeku u utorak, 24. listopada, u 19 sati, u kinu Uranija u Osijeku. Dan kasnije, u srijedu, 25. listopada, igrat će u Domu INA Rafinerije nafte u Sisku u 21 sat, dok je u četvrtak, 26. listopada, hit-predstava ponovo na zagrebačkim pozornicama u velikoj dvorani Studentskog centra u 20 sati. Ulaznice su dostupne na stranici www.mojekarte.hr, a u Osijeku i na blagajni Uranije.

Ova predstava nije mjuzikl i nije samo biografska priča o najvećoj zvijezdi Jugoslavije, nego i dublja refleksija o kompleksnosti i kontradikcijama koje su obilježile posljednja desetljeća na ovim prostorima. Predstava se bavi društvenim i političkim transformacijama, ponosom i bolom, razočaranjima i nadama, raspadu bivše države i nesretnim sudbinama njenih građana. Drugim riječima - temama u kojima će se svatko od nas pronaći.

Bez obzira na to jeste li odrastali uz Brenine pjesme ili ne, predstava će vas poput vremeplova vratiti u atmosferu i duh vremena bivše Jugoslavije. Za onu nešto stariju publiku to će značiti prisjećanje na dane, glazbu i kulturu koji su obilježili njihovu mladost ili djetinjstvo. Nostalgija je možda i najsnažnija komponenta ovog kazališnog komada, a mnogima će dijelovi ove predstave izazvati snažne emocionalne reakcije.

Kultura

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više