Novosti

Kronika

Oбнoвa дoмa

У мjeснoм дoму у сeлу Прoкoп кoд Гaрeшницe зaпoчeли су зaвршни рaдoви унутрaшњeг прoстoрa. Рeнoвирaњe дoмa финaнцирaнo je срeдствимa ВСНM Бjeлoвaрскo-билoгoрскe жупaниje и СНВ-a у изнoсу oд 50 хиљaдa кунa

Large 1

U mjesnom domu u selu Prokop kod Garešnice, započeli su završni radovi u unutrašnjosti. Ovim radovima izvršeno je spuštanje kompletnog plafona u velikoj sali, gletanje i pripremanje za krečenje zidova. Nabavljena je još i postavljena nova peć, obnovljen dimnjak te promijenjen dio parketa koji je bio oštećen od vlage. Renoviranje doma financirano je sredstvima Vijeća srpske nacionalne manjine Bjelovarsko-bilogorske županije i Srpskog narodnog vijeća iz Zagreba (SNV) u visini od 50 hiljada kuna.

Nakon završetka uređenja doma, kako je najavljeno od predsjednika Mjesnog odbora Prokopa Predraga Sedrameca, nastavit će se akcije uređenja okoliša u kojoj bi trebali učestvovati članovi srpskog vijeća iz Garešnice i sami stanovnici Prokopljana. U budućnosti je predviđena i opskrba doma vodom iz obližnjeg bunara koji je potrebno prethodno očistiti.

Potražite Novosti od petka na kioscima.
Informacije o pretplati pronađite ovdje.

Kronika

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više