Novosti

Kronika

Skućio se garešnički VSNM

Vijeće srpske nacionalne manjine Grada Garešnice usvojilo je odluku da se u službene prostorije Vijeća uvedu internet i televizijska usluga te je najavljeno dodatno opremanje kancelarije drugom IT opremom

Vijeće srpske nacionalne manjine Grada Garešnice održalo je redovnu sjednicu, kojoj su prisustvovali i predsjednik županijskog VSNM-a Darko Karanović, bjelovarski dožupan iz redova srpskog naroda Saša Lukić i predsjednik SKD ‘Prosvjeta’, pododbor Garešnica Nikola Radošević.

Usvojena je odluka da se u službenim prostorijama Vijeća uvedu internet i televizijska usluga dok je Darko Karanović obećao pomoć kod dodatnog opremanja kancelarije drugom IT opremom. Damir Sedramac, predsjednik garešničkog VSNM-a, upoznao je vijećnike s radovima u prostoru koji su financirani iz sustava ‘kapitalnih investicija’ SNV-a putem VSNM-a Bjelovarsko-bilogorske županije. Od dvije manje prostorije, probijanjem nosivog zida dobiveNa je mnogo preglednija prostorija. Pod prostorije obučen je u novi laminat i kupljeno je 16 stolica.

Zoran Blanuša i Darko Karanović upoznali su vijećnike sa sastankom s gradonačelnikom Grada Garešnice Josipom Bilandžijom. Prisustvovali su također dožupan Lukić te Nikola Radošević. Gradonačelniku je predstavljena ideja o ulaganju u Društveni dom Rogoža (bivša škola), jer bi se dogradnjom, ovaj prostor mogao koristiti za potrebe garešničke Prosvjete, ali i ostalih zainteresiranih. Shodno tome, gradonačelniku je upućeno pismo namjere koje su zajednički potpisali predsjednici županijskog VSNM-a, SKD Prosvjete pododbor Garešnica te Mjesnog odbora Rogoža.

Kronika

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više