Novosti

Kronika

Osnovan Streljački klub Bolman

Od sljedeće jeseni očekuju se dobri rezultati kad u klub prijeđu braća Denis i Darko Tomašević, višestruki prvaci Hrvatske u disciplini zračne puške

Zi4etezboxdbv37bdz6fk6u47pa

U bolmanskom Domu kulture osnovan je Streljački klub Bolman. Na osnivačkoj skupštini bilo je preko 40 osoba, a nakon što je usvojen statut, izabrana su upravljačka tijela. U Izvršni odbor izabrani su Radoja Bijelić, Rada Dobrokes, Lepomir Martinović, Predrag Tomašević (kao predsjednik) i Vjekoslav Pavlečić (kao zamjenik predsjednika). U Nadzorni odbor izabrani su Angelina Bijelić, Stevo Dobrokes i Predrag Lačanin (kao predsjednik).

Osnivači kluba očekuju da će među mladim Bolmancima i stanovnicima okolnih mjesta biti dosta zainteresiranih za streljaštvo, a već od sljedeće jeseni mogu se očekivati i dobri rezultati kad u klub prijeđu braća Tomašević, Denis (rođen 1998) i Darko (rođen 2004), višestruki prvaci Hrvatske u disciplini zračne puške. Tako će Streljački klub Bolman gotovo od osnivanja imati i jednog državnog reprezentativca – Denisa, koji je dosad osvojio 250 medalja.

Osnivanje kluba podržao je načelnik Općine Jagodnjak Stevo Mlinarević, obećavši pomoć u materijalnom i organizacionom smislu, kao i Željko Dalić, predsjednik kluba ‘Aiki dojo takeda’ iz Branjinog Vrha. Predrag Tomašević ukratko je upoznao prisutne s planovima da se bivša trgovina u bolmanskom Domu kulture preuredi u streljanu.

Kronika

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više