Novosti

Politika

Predsjedništvo SDSS-a čvrsto uz Milorada Pupovca

Odluku o ostanku SDSS-a u vladajućoj koaliciji donijet će Glavni odbor stranke nakon razgovora s koalicijskim partnerima

Na sjednici, održanoj u ponedjeljak, Predsjedništvo SDSS-a iskazalo je jednoglasnu podršku predsjedniku stranke Miloradu Pupovcu.

- Na sjednici Predsjedništva SDSS-a raspravljalo se o aktualnoj političkoj situaciji i okolnostima u kojima danas djeluje stranka. Jednoglasno je zaključeno da predsjednik Pupovac uživa apsolutnu podršku cjelokupnog Predsjedništva. Kako SDSS spada među one koalicione partnere koji vode računa o svojoj poziciji, još jednom ćemo s njima na korektan način razgovarati, a nakon toga ćemo održati sjednicu Glavnog odbora SDSS-a na kojoj ćemo konačno donijeti odluku koju svi očekuju – odlazimo li ili ostajemo u koaliciji – kazala je potpredsjednica stranke Dragana Jeckov.

S obzirom da na tiskovnoj konferenciji u ponedjeljak – na kojoj su uz Draganu Jeckov, bili članovi Predsjedništva Boris Milošević i Dejan Mihajlović – nije bilo novinarskih pitanja, naglašeno je da će sve odgovore nakon Glavnog odbora dati Pupovac.

Milošević je novinarima kazao da je u subotu došlo do novog incidenta, ovaj put u Biljanama Donjim, u zaleđu Zadra, gdje je, uz prijetnje i vrijeđanje, kamenovano više kuća srpskih povratnika.

- Sličan incident dogodio se prije 13 godina. Prijavljen je policiji, tako da čekamo rezultate istrage – kazao je Milošević.

Zanimanje novinara za presicu bilo je veliko, s obzirom na napade na tu stranku i njenog predsjednika Pupovca zadnjih desetak dana koji su uslijedili nakon što je SDSS oštro osudio napade na građane srpske nacionalnosti u Uzdolju, Đevrskama, Viškovu i Valbandonu.

Politika

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više