Novosti

Politika

Признaњa прeдсjeдницимa Вeћa

ВСНM Oсjeчкo-бaрaњскe жупaниje oдржaлo je пoслeдњу сeдницу у oвoм сaзиву нa кojoj су бившим прeдсeдницимa Joвaну Jeлићу и Стaнислaву Вукoсaвљeвићу дoдeљeнa признaњa зa пoсeбaн дoпринoс

Large 4

Dejan Jeličić i Stanislav Vukosavljević

Veće srpske nacionalne manjine Osječko-baranjske županije (VSNM OBŽ) održalo je 4. aprila poslednju sednicu u sazivu Veća. Na sednici je ukratko sumiran rad Veća u mandatu od 2019. do 2023. godine koji je bio obeležen pandemijom Kovida 19, ograničenjima u radu i zabrani okupljanja. U tom periodu Veće se fokusiralo na obnovu prostorija i opreme opštinskih te gradskih manjinskih veća koje su obnovljene zahvaljujući kapitalnim investicijama Srpskog narodnog vijeća iz Zagreba.

U povodu 20 godina rada manjinskih veća, bivšim predsednicima Jovanu Jeliću i Stanislavu Vukosavljeviću dodeljena su priznanja za poseban doprinos u radu. Vukosavljević je podsetio prisutne na lepe, ali i teške trenutke formiranja veća i zahvalio se na dodeljenom priznanju. Jovanu Jeliću, koji nije bio prisutan, priznanje će biti uručeno naknadno. Na kraju poslednje sednice predsednik Dejan Jeličić zahvalio se svima na ukazanom poverenju u protekle četiri godine i glasače pozvao da se odazovu na predstojeće manjinske izbore.

Potražite Novosti od petka na kioscima.
Informacije o pretplati pronađite ovdje.

Politika

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više