Novosti

Kultura

Srđan Dinčić u Rijeci

Jedan od najpopularnijih stand up komičara regije Srđan Dinčić nasmijat će riječku publiku svojim najnovijim specijalom "Merkur beskućnik" 15. ožujka u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku

Large sr%c4%91an din%c4%8di%c4%87 u rijeci   najava %c4%8det u 16

Jedan od najpopularnijih stand up komičara regije Srđan Dinčić nasmijat će riječku publiku svojim najnovijim specijalom "Merkur beskućnik" koji će izvesti 15. ožujka u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku.

Srđan Dinčić jedan je od pionira beogradske stand up scene te se ubraja među najomiljenije stand up komičare regije. U svojoj 13 godina dugoj karijeri nastupao je po Srbiji, zemljama regije i bijelom svijetu, a kad je došao do brojke od 1500 nastupa, prestao ih je i brojati.

Prvi je među komičarima s naših prostora koji je obišao 50 gradova i napunio dva Doma sindikata u Beogradu. Mnogi ga znaju s televizije, kao scenaristu i sudionika emisije "Večer sa Ivanom Ivanovićem".

Ležeran stav, veseo ton i česte improvizacije u komunikaciji s publikom razlog su zbog kojih Srđana opisuju i kao neprikosnovenog kralja komedije koji je sinonim za inteligentan humor. Spontano i nenametljivo Srđan na svojim nastupima nasmijava publiku (a nerijetko i samog sebe) provodeći je kroz bizarnosti svakodnevnih životnih situacija, obiteljskih odnosa, priče o braku, prijateljima, susjedima pa čak i rođenoj djeci, i općenito – sarkastično se i bez tabua dotiče realnosti koju živimo.

Karte su u prodaji na sajtu mojekarte.hr po cijeni od 10 eura u pretprodaji i 12 eura na dan predstave.

Potražite Novosti od petka na kioscima.
Informacije o pretplati pronađite ovdje.

Kultura

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više