Novosti

Politika

Tribina: Udar desnice na neistomišljenike

Tribina o porastu nasilja i pokušajima dokidanja kritičkog mišljenja u društvu, na kojoj će govoriti redateljica Dana Budisavljević, slobodni umjetnik Siniša Labrović, urednik ‘Novosti’ Nikola Bajto i Ivan Novosel iz Kuće ljudskih prava, održat će se u utorak, 28. februara, u 18 sati u Privrednikovom domu (Preradovićeva 18/1, Zagreb)

B3uwo7q3ywlet28xtg88fbt6acz

‘Udar desnice na neistomišljenike’ naziv je tribine koja će se u organizaciji Srpskog privrednog društva ‘Privrednik’ i Vijeća srpske nacionalne manjine Grada Zagreba održati u utorak, 28. februara, s početkom u 18 sati, u Privrednikovom domu (prvi kat, Preradovićeva 18, Zagrebu).

O napadima na pripadnike LGBT zajednice i tjednik ‘Novosti, kao i na državljane Srbije, te o antisrpskom mitingu u Zagrebu na tribini će govoriti redateljica Dana Budisavljević, slobodni umjetnik Siniša Labrović, urednik tjednika ‘Novosti’ Nikola Bajto i Ivan Novosel iz Kuće ljudskih prava. Ovaj razgovor o porastu nasilja prema svima koji se usude misliti svojom glavom, o ‘demontaži’ hrvatske kinematografije i potezima predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović, koja tvrdi da u društvu ‘raste tolerancija’, moderirat će novinar Saša Kosanović.

Politika

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više