Novosti

Politika

U Kaštel Sućurcu spalili lutku Milorada Pupovca

Kaštelani su na skandaloznom antisrpskom karnevalu izveli i igrokaz nedavnog napada na vaterpoliste Crvene zvezde na splitskoj Rivi. Na kamionu su stigli ‘igrači’ Zvezde  koje su ‘napali’ šipkama, pa je jedan od njih, na opće oduševljenje prisutnih, skočio u more

Kih3k0bkxbueupg9fa8nnyxe0nu

(foto Patrik Macek/PIXSELL)

‘Pobrinule su se sućuračke maškare da njihov slavljenički 20. Sućuraški krnjeval  ove godine dobije i više nego dovoljno medijskog prostora, ali prije svega oduševi publiku’, piše lokalni portal Kaštela.org, izvještavajući sa subotnjih maškara i paljenja karnevala u Kašel Sućurcu. Maškare su ‘oduševile publiku’ tako da su spalili lutku Milorada Pupovca, što u tom gradu nije prvi put, s obzirom da su istu stvar u Kaštel Kambelovcu napravili prije dvije godine.

Kažu da je posebno veselo bilo dolaskom gostiju Poklada iz Donjih Kaštela, koji su u Sućurac premjestili Markov trg i ‘guske u magli koje se tamo nalaze’. ‘S njima su stigli i Milorad Pupovac te Andrej Plenković. Prvi je svirao, drugi je plesao, a na zvuke Užičkog kola zaplesali su i pripadnici hrvatske svečane garde’, pišu na kaštelanskom portalu.

Nastavljaju da je na kraju povorke, kako to uvijek biva, išao glavni krivac za sve što je 'Sućurane živciralo, ljutilo, zbog čega su se smijali od muke i plakali još od prošlog krnjevala, a ovaj put ta je 'čast' pripala liku Milorada Pupovca koji se nikako odlučiti 'malo jesam, malo nisan''.

Ta im ‘duhovitost’ s lomačom nije bila dosta, pa su na ovom skandaloznom antisrpskom karnevalu izveli i igrokaz nedavnog napada na vaterpoliste Crvene zvezde na splitskoj Rivi. Na kamionu su stigli ‘igrači’ Zvezde koje su napali šipkama, pa je jedan od njih na opće oduševljenje prisutnih skočio u more.

Politika

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više